Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Certina model

Kies je kleur stiksel

Prijs

Certina horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Certina horloge. Dit zijn géén originele Certina horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Certina horlogebandjes kopen?

Certina horlogeband van leer? De Horlogebanden Specialist heeft passende horlogebanden voor Certina voor jou geselecteerd. De geselecteerde horlogebanden zijn met de hand gemaakt en het leder is op natuurlijke wijze behandeld wat ze kwalitatief onderscheid van de originele horlogebanden van Certina.

Een Certina band is exclusief en handgemaakt van het beste leer. Het kan zijn dat je Certina horloge is voorzien van een gesp, vouwsluiting of vlindersluiting. De horlogebanden van de Horlogebanden Specialist zijn geschikt voor de 3 type sluitingen. Onze handgemaakte horlogebanden voldoen dan ook aan de afmetingen en kwaliteitsstandaarden die je bij een certina horlogeband mag verwachten.

Horlogebandjes passend voor Certina

In de regel zijn de meeste horloges van certina voorzien van een rechte aanzet. In deze categorie hebben we dan ook alvast een selectie voor je gemaakt. Echter kun je bij een gangbare maat ook kiezen voor horloge uit leer, nato,metaal of rubber. Let op, wil je een originele gesp overzetten. Ga dan voor een band uit de selectie die we voor je hebben gemaakt. Op zoek naar een metalen band? In principe past met de juiste maatvoering iederen stalen band om je certina horloge. Ga bijvoorbeeld eens voor een stoere mesh/milanse horlogeband.

Op zoek naar een ander merk? Voor vele merken heben wij een passende oplossing. Denk aan: Armani, Cartier, Maurice Lacroix maar ook voor Apple.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!