Filter

Maat

Kleur

Certina model

Kleur stiksel

Prijs

Certina

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Certina horloge. Dit zijn géén originele Certina horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Certina horlogeband van leer. De Horlogebanden Specialist heeft passende horlogebanden voor Certina voor jou geselecteerd. De geselecteerde horlogebanden zijn met de hand gemaakt en het leder is op natuurlijke wijze behandeld wat ze kwalitatief onderscheid van de originele horlogebanden van Certina.

Onze Certina band is exclusief en handgemaakt van het beste leer. Het kan zijn dat je Certina horloge is voorzien van een gesp, vouwsluiting of vlindersluiting. De horlogebanden van de Horlogebanden Specialist zijn geschikt voor de 3 type sluitingen.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren
De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges. Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!