Waarom ons

Welkom bij de Horlogebandenspecialist! Wij zijn dé plek waar horlogeliefhebbers terecht kunnen voor de perfecte horlogeband. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe band voor je geliefde horloge of gewoon je huidige band wilt vervangen, wij hebben alles in huis om aan jouw wensen te voldoen.

Onze missie

Onze missie is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige horlogebanden van de beste kwaliteit. We begrijpen dat elke horlogeband uniek is en dat elk horloge zijn eigen verhaal heeft. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten horlogebanden, materialen en kleuren om ervoor te zorgen dat je altijd de perfecte match vindt voor jouw horloge.

Materialen horlogebanden

Onze horlogebanden zijn vervaardigd van de beste materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. We geloven dat kwaliteit en duurzaamheid van essentieel belang zijn bij de aanschaf van een horlogeband en daarom bieden we alleen producten van de hoogste kwaliteit aan. Bovendien vinden we het belangrijk dat onze producten betaalbaar zijn, zodat iedereen kan genieten van een mooie horlogeband.

Afbeelding horlogeband
Ton Kers

Ton Kers

Verkoop in de winkel, voorraadbeheer en orderafhandeling

Quotation mark up
Ton is oprichter en eigenaar van de Horlogebanden Specialist. Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan op de markt, besloten om de focus te leggen op kwaliteitshorlogebandjes, met het idee om voor ieder horloge een passende horlogeband aan te bieden! Voor persoonlijk advies kun je Ton bezoeken in onze winkel in Utrecht.
Quotation mark down
Danny Kers

Danny Kers

Webshop beheer, inkoop, online verkoop

Quotation mark up
Als mede-eigenaar van de Horlogebanden Specialist houdt Danny zich bezig met de online tak van de Horlogebanden Specialist. Wil je advies bij jouw online aankoop, schroom dan niet om contact met hem op te nemen per email of telefoon. Met zijn kennis van horloges en horlogebanden kun je vrijwel met iedere vraag bij hem terecht.
Quotation mark down
Diana Kers

Diana Kers

Verkoop in de winkel, voorraadbeheer, orderafhandeling, klantenservice

Quotation mark up
Bij Diana kun je terecht met vragen over jouw order’. En of er een artikel op voorraad is.
Quotation mark down
Tony van Dongen

Tony van Dongen

Atelier/Horlogemaker

Quotation mark up
Tony monteert jouw horlogeband aan het horloge en zorgt ervoor dat jouw horloge er weer als nieuw uitziet.
Quotation mark down