Filter

Gekozen filters

legen
Maat: 26mm

Kies je Materiaal

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Prijs

Horlogebandjes 26mm

Op zoek naar een nieuw horlogebandje? Je bent op de juiste plek! Met onze jarenlange expertise in horlogebandjes bieden we je een breed assortiment aan stijlen en materialen, geschikt voor bijna elk horlogemerk

Horlogebandjes kopen

Het kiezen van het juiste horlogebandje is eenvoudig als je weet waar je op moet letten. Hier een aantal tips om je op weg te helpen:

 • Meet de breedte van de lugs: Zorg dat je de afstand tussen de lugs van je horloge meet, zodat het bandje perfect past. Extra tip: Soms staat de maat ook op de binnenkant van je huidige horlogeband.
 • Bepaal je stijl en het materiaal:
  • Lederen horloge bandjes zijn vaak klassiek en elegant alhoewel we hier ook steeds meer variaties aan toe voegen denk hierbij aan vintage, vegan, rally of dikkere leren horloge bandjes ,
  • Metalen horloge bandjes geven vaak een stoerdere en moderne uitstraling aan je horloge.
  • Siliconen of nylon bandjes zijn ideaal voor sportieve activiteiten vanwege hun duurzaamheid en comfort.
 • Kleurafstemming: Kies een kleur die goed past bij de wijzerplaat en de behuizing van je horloge voor een harmonieuze uitstraling.

Extra tip: Kom je er niet uit? Whatsapp of bel ons. Ook kun je langskomen in onze winkel in Utrecht.

Moet ik altijd kiezen voor een originele band?

Nee dat hoeft zeker niet! Hoewel veel merken doen voorkomen dat alleen een origineel horlogebandje om je horloge past hoef je dus niet voor een origineel te gaan. Uiteraard koop je dan ook een prima bandje maar wij gaan liever voor een goede prijs/verhouding:

 • Doorgaans is een origineel bandje wat duurder. Dit omdat het merk aan de binnenkant van de horlogeband gestempeld is. Aan de buitenkant zie je er niets van.
 • Vaak is het ook zo dat horlogemerken veel tijd en energie steken in het horloge en de kwaliteit van een horlogeband minder belangrijk vinden. Ze besparen hier dan ook op. In feite koop je dan een kwalitatief minder goed horlogebandje.

Waarom koop je je horlogebandjes het beste bij ons?

 • Makkelijk te monteren: Onze horlogebandjes zijn ontworpen om makkelijk zelf te kunnen monteren, waardoor je direct van je nieuwe bandje kunt genieten.
 • Direct uit voorraad leverbaar: Kies je favoriete bandje en ontvang het snel; geen lange wachttijden.
 • Vertrouwd door duizenden: Met meer dan 9.000 positieve reviews weet je dat je bij ons kwaliteit en uitstekende service kunt verwachten.
Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!