Filter

Kies je Materiaal

Kies je maat

Kies je kleur

Prijs

Horlogebandjes

In deze categorie vindt u al onze horlogebandjes van diverse materialen. Hier kunt u selecteren welke maat en welke kleur u aan staat.

Horlogebandjes kopen

Horlogebandjes zijn er te krijgen in de materialen leer, rubber, nato en metaal/staal. Bent u op zoek naar specifieke horlogebandjes van een bepaald materiaal of juist voor een bepaald merk? Dan kunt u eenvoudig de juiste categorie selecteren vanuit ons menu. Ook kunt u altijd met ons bellen of mailen met vragen. We helpen u graag verder!

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!