Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Maurice Lacroix Sluiting

Maurice Lacroix Model

Prijs

Horlogeband Maurice Lacroix

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Maurice Lacroix horloge. Dit zijn géén originele Maurice Lacroix horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Maurice Lacroix Horlogeband kopen?

Zoek je een bandje voor een specifiek model zoals de Masterpiece, Pontos, Les Classiques, Pontos, Starside Eliros of ander model? Selecteer dan eenvoudig je model in onze filter of selecteer de benodigde bandmaat. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen. We monteren je Maurice Lacroix horlogeband ook graag in onze winkel.

Maurice Lacroix horlogeband voor elk model

Al onze leren horlogebanden voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Maurice Lacroix horloges.Hierdoor heb je niet alleen een kwaliteitshorloge maar ook een kwaliteits bandje.  

Ga jij ook voor topkwaliteit? Koop dan je Maurice Lacroix horlogeband bij ons.

De Horlogebanden Specialist biedt handgemaakte vervangende horlogebanden van de beste kwaliteit. Dit is duidelijk te zien en te voelen aan je pols. Maurice Lacroiux horlogebanden zijn er vanaf 10mm tot en met 24mm. Elk bandje heeft net als het origineel een afloop richting de gesp. Hierdoor kun je altijd de originele gesp eenvoudig overzetten. Dit kunnen we ook voor je doen bij ons in de winkel.

Ben je op zoek naar een horlogeband maurice lacroix vouwsluiting? Ook hiermee hebben we rekening gehouden. Je zet de vouwsluiting eenvoudig over op je maurice lacroix horlogeband of je komt naar onze winkel en dan helpen wij je!

De meest gangbare kleuren voor Maurice Lacroix horlogebanden zijn zwart, donkerbruin en maghoni maar wil je een totaal andere look dan kun je ook gaan voor bijvoorbeeld rood of blauw. 

Ook voor andere mooie merken bieden wij oplossingen. Denk aan: Kyboe, Panerai, of Tissot.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!