Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies originele sluiting

Panerai model

Prijs

Panerai Horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Panerai horloge. Dit zijn géén originele Panerai horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Panerai bandjes

De Horlogebanden specialist biedt handgemaakte vervangende horlogebanden van de Beste kwaliteit. Al onze leren horlogebanden voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Panerai horloges. Onze horlogebanden voor Panerai horloges zijn exclusief en handgemaakt van het Beste leer.

Panerai straps

De Horlogebanden Specialist heeft een duidelijke toewijding aan de hoogste kwaliteit en exclusief design. Een ervaren team van traditionele leerbewerkers maken van ieder Panerai horlogeband een exclusief accessoire voor de veeleisende horlogeliefhebber!

Jouw Panerai horloge is voorzien van een gesp of een originele Panerai vlindersluiting.

Deze kun je links bij 'Panerai sluiting' selecteren.

De Horlogebanden Specialist heeft voor beide types horlogebanden, Panerai bands in zijn assortiment.

Onze horlogebanden zijn veelal universeel en zijn ook geschikt voor merken zoals Baume Mercier, Chopard of Glashutte.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!