Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Tissot model

Kies je kleur stiksel

Prijs

Tissot horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Tissot horloge. Dit zijn géén originele Tissot horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Horlogeband tissot

De Horlogebanden Specialist biedt met handgemaakte vervangende horlogebanden van de beste kwaliteit. Deze kwaliteit is duidelijk te zien en te voelen aan je pols. Een Tissot bandje is er in de maten 16mm tot 22mm en verkrijgbaar in diverse kleuren zoals zwart, bruin en cognac. Elke tissot horloge bandje heeft net zoals het orgineel een afloop richting de gesp. Hierdoor kun je altijd de orginele gesp eenvoudig overzetten. Durf of wil je dit niet zelf doen? We doen dit graag voor je in onze winkel!

Tissot horlogebandjes bestellen

Zoek je een horlogebandje voor een specifiek model zoals de Heritage, T-Sport, T-Classic of de Le Locle of een ander model? Selecteer eenvoudig je model in onze filter of neem contact met ons op. Wil je onze horlogebanden eerst zien of gelijk laten vervangen? Kom langs in onze horlogebanden winkel

Al onze leren Tissot horlogebanden voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Tissot horloges.        

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!