Filter

Kies serie

Kies je kleur

Kies materiaal

Prijs

Apple watch bandjes

De Horlogebanden Specialist vervaardigt handgemaakte horlogebandjes passend voor jouw Apple smartwatch. Dit zijn géén originele Apple Watch horlogebanden. We hebben rekening gehouden met de maten die jouw Apple Watch heeft en beschikken onze banden over een adapter én quick releasesysteem waardoor jij makkelijk van band wisselt. Met de meegeleverde adapter kun je elke band om je horloge monteren.

Apple watch bandje kopen?

De apple watch is één van de meestverkochte smartwatches ter wereld. De horloges zijn functioneel en hebben een mooie uitstraling. Ze gaan dan ook jaren mee al komen er ook met enige regelmaat nieuwe modellen uit. Wij leveren passende apple bandjes voor je horloge. Dit zijn géén originele apple bandjes. Echter heb je wel een ruim assortiment en kun je kiezen uit vele opties en stijlen. Hierdoor maak je je apple watch weer als nieuw. Onze iwatch bandjes zijn voorgeselecteerd voor ieder model, hierdoor kies je eenvoudig in het filter jouw iwatch bandje. 

Exclusieve apple watch bandjes

Op zoek naar Exclusieve Apple Watch bandjes? Apple Watch is een populaire en innovatieve smartwatch die veel mensen gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals fitness tracking, communicatie, en het bijhouden van hun agenda. Net als bij andere horloges, zijn horlogebanden een belangrijk onderdeel van de Apple Watch. Er zijn een aantal exclusieve bandjes die speciaal zijn ontworpen voor de Apple Watch, die de look en feel van de smartwatch kunnen veranderen. Onze horlogebanden zijn met de hand gemaakt en van de beste kwaliteit. Om die reden exclusiviteit genoeg dus!

Apple watch 8 bandjes

Met de apple watch 8  heeft Apple in (2022) opnieuw een model gelanceerd die is verbeterd. Er zitten allerlei gezondheidsfeatures én een crashdetectie voor ernsite auto-ongelukken. De smartwatch wordt veelal gedragen met een zwarte horlogeband al komen er ook nieuwe designs uit. De beschikbare maten voor de apple watch 8 bandjes zijn 41mm en 45mm. Onze adapters zorgen ervoor dat je vrijwel iedere band eenvoudig in je horlogekast schuift. Zoek jij dus een nieuw Apple watch 8 bandje? Dan heb je een ruime keus!

Apple watch 7 bandjes

Het één na laatste model (2021) van apple is de apple watch 7. Deze is uitgekomen in de 41mm variant en de 45mm variant. Met de adapter die wij standaard meeleveren kun je in principe elke horlogeband om je horloge dragen. Weet jij niet welke apple watch 7 bandje je moet kopen? Vraag ons dan gerust om hulp.

Apple watch SE bandjes

Ook één van de laatste modellen van de Apple watch is de SE. Deze is uitgekomen in 2020 en wordt verkocht in de 40mm en 44mm variant. Onze horlogebanden passen hierop. 

Ook voor de overige Apple Smartwatches hebben wij een voorselectie van passende banden gemaakt. Je koop Apple bandjes/ iwatch bandjes voor o.a.: 

De apple bandjes zijn allemaal voorzien van een adapter die past op jouw model/serie. Je hebt dus een ruime keus aan leren bandjes.

Bekijk hier voor welke smartwatch merken wij ook bandjes hebben. Of bekijk alle bandjes met een quick release systeem.  Wij hebben een voorselectie gemaakt voor de volgende merken | Asus | Cookoo | Fossil Q | Garmin

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!