Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies originele sluiting

Omega model

Kies je leersoort

Prijs

Omega Horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Omega horloge. Dit zijn géén originele Omega horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Omega bandje kopen?

De Horlogebanden specialist biedt handgemaakte vervangende omega horlogebanden van de beste kwaliteit. Al onze leren horlogebanden voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Omega horloges. Een Omega Horlogeband is exclusief en handgemaakt van het beste leer. Dit voel en zie je dan ook meteen tijdens het dragen.

Ben je op zoek naar een originele omega horlogeband? Helaas verkopen wij geen originele omega horlogebanden. Wel zijn onze banden van dezelfde (en vaak ook betere) kwaliteit dan de standaard horlogebanden die om je omega horloge zitten. Wij werken met veelal dezelfde ateliers en kiezen de beste materialen. Daarnaast is een horlogeband van ons ook nog eens veel eerlijker gerpijst.

Jouw Omega horloge is voorzien van een gesp of een originele Omega vouwsluiting. Deze kun je links bij 'kies sluiting' selecteren. De Horlogebanden Specialist heeft voor alle types een ruime keuze in zijn assortiment. Weet je niet welke omega horlogeband je moet hebben en heb je hulp nodig bij het uitzoeken van je omega bandje? Gebruik dan de filters (selecteer je model, bijvoorbeeld: horlogeband omega seamaster) of neem contact met ons op. Op zoek naar een metalen band? In principe past met de juiste maatvoering iederen stalen band om je omega horloge. Ga bijvoorbeeld eens voor een stoere mesh/milanse horlogeband.

Voor andere topmerken hebben wij ook een ruim assortiment. Denk aan: Certina, Tissot, of zelfs Samsung.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!