Filter

Maat

Kleur

Kies originele sluiting

Audemars Piguet model

Prijs

Audemars Piguet tradition

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Audemars Piguet horloge. Dit zijn géén originele Audemars Piguet horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Audemars Piquet band voor elk model

Zoek je een horlogeband voor een specifiek model zoals de Edward Piquet, Jules Audemars, Tradition of ander model? Selecteer eenvoudig je model in onze filter of neem contact met ons op. Wil je onze horlogebanden liever eerst zien, voelen of gelijk door ons laten vervangen? Kom langs in onze winkel!

Al onze Audemars Piquet bandjes voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitstandaarden van Audemars Piquet.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren
De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges. Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!