Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Raymond Weil sluiting

Raymond Weil model

Prijs

Raymond Weil horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Raymond Weil horloge. Dit zijn géén originele Raymond Weil horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Raymond Weil band

De Horlogebanden specialist biedt handgemaakte vervangende horlogebanden van de Beste kwaliteit. Al onze leren horlogebanden voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Raymond Weil horloges. Onze horlogebanden voor Raymond Weil horloges zijn exclusief en handgemaakt van het Beste leer.

Raymond Weil horlogebandjes

We zijn trots om te zeggen dat onze horlogebanden handgemaakt zijn in Duitsland, door 2 onafhankelijke ateliers. Deze zijn begonnen met  handgemaakte kwaliteits horlogebanden sinds 1931. De productie van horlogebandjes op de juiste manier is een tijdrovende en arbeidsintensieve onderneming en het vereist het gebruik van uitsluitend eersteklas leer, en de juiste vaardigheid en de focus van getalenteerde ambachtslieden.

Jouw Raymond Weil horloge is voorzien van een gesp of vouw/vlindersluiting. Je kunt deze selecteren in het filter. De horlogebanden Specialist heeft voor alle types een ruime keuze in zijn assortiment. Bijna alle horlogebanden die op deze pagina staan afgebeeld passen op deze type sluitingen.    

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!