Horlogebandaanzetter Basic

uit 21 beoordelingen
check_orange  30 dagen bedenktijd
check_orange  Showroom in Utrecht
check_orange  Voor 16:00 besteld, morgen in huis
check_orange  Gratis verzending v.a. 30,-
check_orange
30 dagen bedenktijd
check_orange
Showroom in Utrecht
check_orange
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
check_orange
Gratis verzending v.a. 30,-
Keurmerk

Horlogebandaanzetter Basic

Een handig stukje gereedschap om zelf snel en gemakkelijk een horlogeband te vervangen. Door de inkeping in het metaal  Kan de verende pin makkelijk ingedrukt worden en zo eenvoudig verwijderd worden. de andere kant word vaak gebruikt om de gespen en sluitingen van de horlogeband te verwisselen.

  • Merk: Bantoon
  • Horlogebandaanzetter (met fijne vork en pin)
  • Materiaal: aluminium/metaal
  • Kleur: silver
  • Lengte 128mm
  • Gewicht 0,8 gram

 

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!