Horlogeband Glashütte Original Louisiana Azuurblauw

check_orange  30 dagen bedenktijd
check_orange  Showroom in Utrecht
check_orange  Voor 16:00 besteld, morgen in huis
check_orange  Gratis verzending v.a. 30,-
check_orange
30 dagen bedenktijd
check_orange
Showroom in Utrecht
check_orange
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
check_orange
Gratis verzending v.a. 30,-
Keurmerk

Horlogeband Glashütte Original Louisiana Azuurblauw

De gesp van de horlogeband kan vervangen worden door de originele gesp of vouw/vlindersluiting van je Glashütte Original horloge. De gesp zit vaak vast met een verende pin die je los kunt maken. Let hierbij wel op de gespmaat en of het model sluiting wel geschikt is voor deze horlogeband. Bij twijfels over de juiste bandbreedte of gespmaat kunt u dit het beste even opmeten. kijk hiervoor op onze pagina 'horlogeband opmeten'. Mocht je twijfelen of het model sluiting past op deze horlogeband neem dan contcact op met onze klantenservice

Prachtige horlogeband van eersteklas Alligatorleer vezeldiep in het vat geverfd. Het zweetbestendige superzachte voeringleder zorgt voor het hoogste draagcomfort op de huid. De Louisiana is een tijdloos mooie horlogeband waar zijn drager lang plezier van zal hebben. De Louisiana is onmiskenbaar een met de hand gemaakt meesterstuk!

 • Model: Louisiana
 • Materiaal: Alligatorleer
 • Kleur: azuurblauw
 • Design: classic
 • Voering: antiallergisch kalflseer
 • Stiksel: azuurblauw
 • Dikte: 5,5mm
 • Bij bandbreedte 18mm t/m 22mm is de lengte van dit horlogebandje 19,6 cm
 • Gesp: staal of goudkleur 
   
sterk geweven nylon
Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!