Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies originele sluiting

Bretiling model

Prijs

Breitling band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Breitling horloge. Dit zijn géén originele Breitling horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Breitling horlogeband kopen?

Al onze Horlogebanden passend voor Breitling zijn handgemaakt met alleen de beste materialen en leerbewerking technieken en met veel zorg en aandacht voor detail. Ons doel bij de Horlogebanden Specialist is om Breitling liefhebbers het beste alternatief breitling horlogenband te bieden. Je koopt bij ons een kwaliteit Breitling Band tegen een eerlijke prijs. 

Met het oog op een kwalitatief hoogwaardig eindproduct, besteden wij veel aandacht aan elk deel van het proces. Een Breitling horlogeband van de Horlogebanden Specialist voldoet aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Breitling horloges. Dit houdt o.a. in dat onze Breitling horlogebanden zo gemaakt zijn dat ook de originele sluiting er weer op gemonteerd kan worden. Ben je op zoek naar een breitling horlogeband vouwsluiting? Dan kunnen wij je ook helpen.

Je koopt vervangende Breitling horlogebandjes voor o.a. de Breitling modellen Navitimer, Superocean, Chronomatt, Transocean, Montbrilliant, Crosswind, Aearospace, Colt, Bentley, Cockpit, Lady J en Wings.

Breitling bandjes

Onze geselecteerde horlogebanden voor Breitling zijn exclusief en handgemaakt van het beste leer. Je Breitling horloge is voorzien van een vouwsluiting of een gesp. Een breitling bands van de Horlogebanden Specialist sluit dus naadloos aan op jouw horloge en het overzetten van de originele vouwsluiting en gesp is dus mogelijk. De Horlogebanden Specialist heeft voor beide types een ruime keuze aan Breitling bandjes  in zijn assortiment. Op zoek naar een metalen band? In principe past met de juiste maatvoering iederen stalen band om je breitling horloge. Ga bijvoorbeeld eens voor een stoere mesh/milanse horlogeband.

Voor andere topmerken hebben wij ook hoge kwaliteitshorlogebanden. Denk aan: Hamilton, Hermes, Gul of Omega

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!