Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Maat

Kleuren

Kies je kleur stiksel

Prijs

Ascot horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Ascot horloge. Dit zijn géén originele Ascot horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Horlogeband Ascot

In deze selectie vind je horlogebanden die passen op jouw Ascot horloge. Veel horloges van het merk Ascot zijn voorzien van een rechte aanzet. Je Ascot horlogeband kies je dan ook uit een grote collectie leren banden. Zelf de NATO, Rubber of Metalen horlogeband zijn geschikt voor je Ascot horloge.

Ook voor andere mooie merken hebben wij bandjen. Bijvoorbeeld:  Bell & Ross, Audemars Piguet, Hermes of Invicta.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!