Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Prijs

Invicta horloge bandjes

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Invicta horloge. Dit zijn géén originele Invicta horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Invicta horlogeband

Invicta horlogebandjes staan bekend om hun veelzijdigheid en kwaliteit, waardoor ze een populaire keuze zijn onder horlogeliefhebbers. Of je nu een sportief, klassiek of een opvallend uniek ontwerp zoekt, Invicta biedt een brede selectie banden die aan elke voorkeur kunnen voldoen. Een Invicta horlogeband is niet alleen een functioneel onderdeel van het horloge; het is een stijlverklaring op zich. Deze banden zijn vervaardigd uit diverse materialen zoals leer, roestvrij staal, siliconen en nylon, elk met unieke eigenschappen en voordelen. Leer biedt een tijdloze elegantie, terwijl roestvrij staal een duurzame en robuuste optie is. Siliconen en nylon banden bieden weerstand tegen water en transpiratie, ideaal voor sportieve activiteiten.

In deze categorie hebben we voor jou een selecite gemaakt zodat jij een invicta band kan vinden. Deze universele horlogebanden zijn geen originele invicta horloge bandjes maar passen ook op vele andere merken. Check ook Oris, Patek Philippe of Poljot

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!