Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Alpina model

Prijs

Alpina Horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Alpina horloge. Dit zijn géén originele Alpina horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Alpina horloge als nieuw maken?

De horlogebanden van de Horlogebanden Specialist zijn perfect voor op je Alpina horloge. We hebben een passende selectie voor je gemaakt zodat jij eenvoudig een Alpina horlogeband kan uitkiezen. Onze banden hebben de juiste afmetingen voor jouw Alpina horloge.  De Alpina horlogebanden zijn onder andere geschikt voor de modellen: Alpiner, Startimer, Seastrong, Comtesse en de Smartwatches van Alpina.

Horlogebandjes passend voor Alpina

In de regel zijn de meeste horloges van Alpina voorzien van een rechte aanzet. Echter kun je bij een gangbare maat ook kiezen voor horloge uit leer, nato,metaal of rubber. Let op, wil je een originele gesp overzetten. Ga dan voor een band uit de selectie die we voor je hebben gemaakt. 

Ook voor andere mooie merken hebben wij passende oplossingen. Denk aan: alfex, balmain, chronoswiss of ebel

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!