Filter

Maat

Kleuren

Kies je gewenste dikte

Materiaal

Prijs

Xiaomi band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Xiaomi horloge. Dit zijn géén originele Xiaomi horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Helaas, er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters.

Horlogeband opmeten

In dit voorbeeld zie je dat de betreffende horlogeband 18mm zou moeten zijn. Kom je er toch niet uit? Of twijfel je over de juiste maat?

Dan kun je met ons  contact opnemen. Wij helpen je dan verder!

1 - 0 van de 0 resultaat

Xiaomi band vervangen?

Xiaomi heeft al vele smartwatches ontwikkeld. De meeste smartwatches van Xiaomi hebben een Xiaomi band van rubber of sillicone. Dit is prettig voor o.a. sporten en heeft een subtiel draagcomfort. Toch kan het zijn dat je eens wat anders zou willen proberen. Denk dan aan een mooie leren horlogeband met een quick release systeem. Je wisselt dan eenvoudig je Xiaomi band om met een leren band.

In ons assortiment vind je onder andere:

  • xiaomi mi band 7
  •  xiaomi mi band 5
  • xiaomi mi band 6
Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!