Filter

Kies je kleur

Aantal horloges

Prijs

Watchwinders

 

 

In ons assortiment bieden wij voor elk automatisch horloge een geschikte watchwinder. Onze collectie
watchwinders zijn er om 1, 2, 4 en 8 horloges in te bewaren.

Watchwinder van dé Horlogebanden Specialist: 

Watch winder

Doordat onze watchwinders diverse mogelijkheden hebben op gebied van draairichting en aantal omwentelingen per dag zijn ze geschikt voor elk automatisch horloge. Onze collectie watchwinders bevat enkel A-merken waarbij wij streng selecteren op kwaliteit, functionaliteit, innovatief materiaalgebruik en de nieuwste technieken.

Een horlogeopwinder is gemaakt voor automatische horloges. Dit wil zeggen, voor horloges die opwindbaar zijn door beweging/omtwentelingen. Een horloge winder is er in veel verschillende kwaliteiten te verkrijgen. Let vooral op het geluid. Een horloge opwinder staat immers vaak op een slaapkamer. Hierdoor wil je geen last hebben van overdadig geluid. 

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!