Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Prijs

U Boat Horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw U Boat horloge. Dit zijn géén originele U Boat horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

 

U Boat Band

U Boat horloge bandjes bij de Horlogebanden Specialist zijn geselecteerd op de maten die geschikt zijn voor jouw U Boat horloge

Jouw U Boat horloge met lederen horlogeband is voorzien van een vouwsluiting of een gesp,
de horlogebanden van de Horlogebanden Specialist passen op beide types.

U Boat horlogeband vervangen

Het vervangen van een U-Boat horlogeband kan nodig zijn om de stijl van het horloge te veranderen of een versleten band te vernieuwen. Hierbij is het van belang om te zorgen voor compatibiliteit met het specifieke horlogemodel. U-Boat horloges hebben vaak unieke bandbevestigingen en -breedtes, waardoor het essentieel is om een vervangende band te kiezen die specifiek voor jouw horlogemodel is ontworpen.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!