Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies originele sluiting

Rolex model

Prijs

Rolex band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Rolex horloge. Dit zijn géén originele Rolex horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

 

Rolex horlogeband

De Horlogebanden Specialist biedt handgemaakte vervangende horlogebanden van de beste kwaliteit. Een  Rolex band voldoet aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Rolex horloges. Wil jij je rolex horlogeband vervangen dan ga je uiteraard voor de beste kwaliteit. Onze leren horlogebanden zijn met de handgemaakt van alleen het beste leer.

Rolex band vervangen?

Wil jij je Rolex Ban vervangen? Wij hebben op basis van je model een voorselectie gemaakt van welke rolex band bij je past. Filter eenvoudig op het model wat je reeds hebt of selecteer de maat die je zoekt.  Jouw Rolex horloge is voorzien van een gesp. Onze handgemaakte horlogebanden zijn zo gemaakt dat jij je gesp kan overzetten op je nieuwe rolex horlogeband. 

De horlogebanden Specialist heeft ook voor de Daytona vouwsluiting een ruime keuze in zijn assortiment. Deze kun je bij 'Rolex model' selecteren.   

Rolex rubber band? Veel mensen zijn ook op zoek naar een Rolex band van metaal of rubber. Helaas ben je hierin vaak aangewezen op een dure (én originele) rolex horlogeband. Je kunt altijd contact met ons opnemen om te bekijken welke oplossing we je kunnen bieden. 

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!