Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Prijs

Roamer Band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Roamer horloge. Dit zijn géén originele Roamer horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Roamer horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Roamer horloge. Voor een nieuwe Roamer band ben je bij ons aan het goede adres.

Toe aan een nieuw horlogebandje? Omdat het bandje kapot is of omdat je zin hebt om een nieuwe band voor je Roamer horloge uit te zoeken ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment met horlogebanden voor Roamer horloges.

Exclusieve Roamer bandjes

Het horlogemerk Roamer is in 1888 opgericht door Fritz Meyer. Het bedrijf produceerde verschillende uurwerken. In eerste instantie werden de horloge geproduceerd onder de naam Meyer & Stüdeli, pas in 1952 werd de naam Roamer aangenomen. Het merk staat bekend om haar precisie van de Swiss Made uurwerken en kwaliteit. Voor elke gelegenheid is een Roamer horloge geschikt.

Roamer band kopen 

Is jouw Roamer band aan vervangen toe? Bekijk dan ons brede assortiment aan horlogebandjes. Er zit gegarandeerd een horlogebandje voor je tussen. Kwaliteit vinden wij belangrijk. Daarom zijn al onze horloge van zeer goede kwaliteit. De horlogebandjes van Roamer zijn niet van echt te onderscheiden.

Heb je nog vragen over de aankoop? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 24 45 965 of stuur een berichtje naar 06 242 77 903. Je kunt eenvoudig online bestellen maar je bent ook van harte welkom in onze horlogebanden winkel. We kunnen dan direct je Roamer band vervangen voor een nieuwe.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!