Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Prijs

Poljot horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Poljot horloge. Dit zijn géén originele Poljot horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Poljot band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Poljot horloge. Voor een nieuwe Poljot band ben je bij ons aan het goede adres.

Poljot, een historisch merk van Russische horloges, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het Sovjettijdperk, toen het merk bekend stond om zijn robuuste, betrouwbare uurwerken die vaak werden gebruikt in militaire en ruimtevaarttoepassingen. De horlogebanden van Poljot zijn ontworpen om deze erfgoed en functionaliteit te complementeren, met een nadruk op duurzaamheid en comfort.

Is jouw Poljot band toe aan vervanging? Of wil je gewoon een nieuwe horlogeband? Bij ons is er genoeg keuze. We kunnen je Poljot horloge voorzien van een handgemaakt en kwalitatief goed horlogebandje.

Exclusieve Poljot band

Ben je op zoek naar meer horlogebandjes? Bekijk dan onze categorieen of gebruik de zoekfunctie. Uiteraard mag je ons ook bellen.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!