Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies originele sluiting

Nomos Model

Kies je kleur stiksel

Prijs

Nomos band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Nomos horloge. Dit zijn géén originele Nomos horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Nomos horlogeband

Nomos Glashütte horlogebanden zijn het toppunt van eenvoud, elegantie en vakmanschap, passend bij de esthetiek van de horloges zelf. Nomos, een gerenommeerd Duits horlogemerk, staat bekend om zijn minimalistische ontwerp, uitmuntende mechanische uurwerken en de toewijding aan precisie en kwaliteit. De horlogebanden van Nomos zijn geen uitzondering op deze regel en bieden dragers een verfijnde aanvulling op hun tijdloze uurwerken.

Deze horlogebanden zijn ook geschikt voor anderen merken zoals alpinaa-lange-en-sohnebulova of cartier. Ook voor smartwachtes hebben wij bandjes. Denk aan de Samsung of Apple.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!