Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Prijs

Michael Kors horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt handgemaakte horlogebandjes passend voor jouw Michael Kors smartwatch. Dit zijn géén originele Michael Kors horlogebanden. We hebben rekening gehouden met de maten die jouw Michael Kors horloge heeft en beschikken onze banden over een quick release systeem waardoor jij makkelijk van band wisselt.

Michael Kors bandje vervangen

Michael Kors-horlogebanden zijn ontworpen om zowel stijlvol als functioneel te zijn, passend bij de esthetiek van het merk dat bekend staat om zijn luxe accessoires en ready-to-wear collecties. De horlogebanden van Michael Kors variëren in materiaal, kleur en ontwerp, waardoor ze een brede aantrekkingskracht hebben en geschikt zijn voor verschillende gelegenheden, van casual tot formeler.

Michael Kors horloge band

In deze selectie vind je banden voor om je Michael Kors horloge. Deze horlogebanden zijn ook geschikt voor anderen merken zoals alpinaa-lange-en-sohnebulova of cartier. Ook voor smartwachtes hebben wij bandjes. Denk aan de Samsung of Apple.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!