Horlogemerken

De Horlogebanden Specialist is gespecialiseerd in exclusieve, handgemaakte horlogebandjes voor vele topmerken als alternatief op het origineel*. Wij verkopen horlogebanden van o.a. de merken Rios1931, Kaufman, Bantoon én meer. Deze banden worden handgemaakt door top ateliers die ook leveren aan de grotere merken. Wij selecteren dan ook de beste kwaliteit horlogebanden voor jouw horloge.

Om het je makkelijk te maken hebben wij voor vele merken al een voorselectie gemaakt. Klik op je merk om de voorselectie te bekijken. In deze voorselectie vind je horlogebanden die compatibel zijn met jouw horloge. Wij houden dan rekening met de bandafloop zodat jij je originele vouwsluiting of gesp eenvoudig over kan zetten.

*Wij verkopen géén originele horlogebanden van onderstaande merken. Staat jouw merk er niet bij? Gebruik dan de zoekfunctie of neem contact met ons op via de whatsapp of bel ons.

A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
#
Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!