Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Jaeger le Coultre model

Kies originele sluiting

Prijs

Jaeger Lecoultre band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Jaeger Le Coultre horloge. Dit zijn géén originele Jaeger Le Coultre horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Jaeger lecoultre watch bands

De Horlogebanden specialist biedt handgemaakte vervangende horlogebanden van de Beste kwaliteit.
Al onze leren horlogebanden voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Jaeger Le  Coultre horloges. Onze horlogebanden voor Jaeger Le Coultre horloges zijn exclusief en handgemaakt van het Beste leer.

Jaeger Le Coultre horlogebanden

Bij het maken van de horlogebanden passend voor Jaeger leCoultre leggen wij de nadruk op de combinatie van eenvoud en classicisme. Het creëren van een unieke horlogeband vergt veel aandacht voor detail. We zijn voortdurend op zoek en kiezen uit verschillende soorten leder die moeten voldoen aan strenge criteria.

Jouw Jaeger Le Coultre horloge is voorzien van een vouwsluiting of een gesp. De horlogebanden van de Horlogebanden Specialist passen op beide types.

Ook zijn onze banden geschikt voor merken zoals Roamer, Rolex, Poljot en meer.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!