Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Prijs

Glycine strap

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Glycine horloge. Dit zijn géén originele Glycine horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Glycine watch bands

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Glycine horloge. Voor een nieuwe Glycine band ben je bij ons aan het goede adres.

Is jouw Glycine horloge toe aan een nieuwe horloge band of wil je graag jouw horloge band vervangen voor je Glycine horloge? Wij bieden een ruim assortiment aan glycine banden passend bij het uiterlijk van jouw horloge. Wij bieden Glycine banden voor de modellen: Airman, Airwoman, Airman Vintage, Combat Sub, Combat classic en Combat Vintage. Zit jouw model hier niet tussen, neem dan even contact met ons op. 

Glycine nato strap

Vandaag de dag wordt Glycine erkend als een van de echte pioniers op het gebied van de luchtvaart en de wereldtijd horloges voor piloten en frequente reizigers. Het horloge is dan ook vaak voorzien van een Nato Strap. Het aanbieden van een uitstekende waarde tegen redelijke prijzen is een belangrijk onderdeel van de filosofie van Glycine. De sterke basis van het bedrijf, in combinatie met de nadruk op robuuste en betrouwbare producten, maken Glycine vandaag de dag een gerespecteerde naam in de Zwitserse horloge-industrie. Deze waarden van Glycine nemen wij mee in het vervaardigen van de horlogebanden van Glycine. De combinatie van de rubuuste uitstraling en de verfijnde afwerking zorgen ervoor dat de Glycine banden van de Horloge Banden Specialist erg populair zijn. 

Glycine horlogeband kopen

Ben je op zoek naar een vervanging van jouw Glycine horloge band? Bekijk dan eens onze Glycine bandjes. Zit jouw model er niet tussen of heb je vragen over de kwaliteit, maat of materiaal? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze voor jouw horlogeband. Vervang je liever niet zelf je horlogeband thuis? Geen probleem, kom lang bij ons in de showroom in Utrecht en wij vervangen voor jouw je Glycine band. 

Onze selectie Glycine watch bands is niet alleen geschikt voor Glycine maar ook voor merken zoals Fortis, Fromanteel, Pulsar of Timberland

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!