Filter

Maat

Kleur

Frederique Constant sluiting

Frederique Constant model

Prijs

Frederique Constant

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Frederique Constant horloge. Dit zijn géén originele Frederique Constant horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Frederique Constant horlogebandjes

Onze Frederique Constant horlogeband is exclusief en handgemaakt van het beste leer. Jouw Frederique Constant horloge is voorzien van een gesp, vouw of vlinder sluiting, deze kunnen probleemloos op jouw nieuwe horlogeband worden gemonteerd. Kies daarbij dan wel het juiste type sluiting

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!