Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Frank Muller model

Prijs

Franck-muller

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Frank Muller horloge. Dit zijn géén originele Frank Muller horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Franck Muller horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Franck Muller horloge. 

Ben je opzoek naar een nieuwe bandje voor jouw Franck Muller horloge? Wij hebben veel keuze in een Franck Muller horlogeband. Al onze horlogebanden zijn exclusief handgemaakt en zijn van hoge kwaliteit. Wanneer je een horlogebandje van ons draagt heb je niet door dat het een vervangende Franck Muller horlogeband is.

Exclusieve Franck Muller band  

Franck Muller is opgericht in 1995 en behoort daardoor tot een van de jongste horlogemerken. Franck Muller is een Zwitserse horlogetechnicus. Het doel van het merk is het creëren van exclusieve uurwerken die worden gekenmerkt door gecompliceerde bewegingen en originele ontwerpen. Dit jonge bedrijf werd al snel een van de beste Zwitserse horloge merken. De Franck Muller band is van sterk materiaal en heeft een perfecte afwerking. Voor elk model bieden wij een passende Franck Muller horlogeband.

Franck Muller horlogeband kopen 

Is jouw Franck Muller horlogeband aan vervanging toe? Of wil je gewoon een nieuw bandje ter afwisseling? Je bent bij De Horlogebanden Specialist aan het juiste adres. Je hebt genoeg keuze in ons ruime assortiment. Je kunt gemakkelijk zelf online bestellen. We zorgen ervoor dat jouw order goed en snel wordt afgehandeld. Durf en/of wil je jouw Franck Muller horlogeband liever niet zelf vervangen? Kom dan langs in onze horlogebanden winkel. Dat kun je direct ons ruimt assortiment bekijken.

Weet je niet zo goed welk bandje je moet kiezen? Wil je meer advies over de kleur, materiaal of de toepasbaarheid van het bandje? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch te bereiken op: 030 24 45 965. Of stuur een whats app bericht naar 06 242 77 903.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!