Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Kies originele sluiting

Fortis model

Prijs

Fortis horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Fortis horloge. Dit zijn géén originele Fortis horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Fortis nato strap kopen?

Een vervangende Fortis horlogeband koop je eenvoudig bij de Horlogebanden Specialist.

Horlogebandje Fortis

Een Horlogebandje Fortis is op maat gemaakt voor jouw Fortis horloge. Onze horlogebanden koop je dan ook veelal voordeliger dan een origineel. Wij maken uitsluitend gebruik van de beste leersoorten en dit zie je terug in de kwaliteit.

Jouw Fortis horloge met lederen horlogeband is voorzien van een vouwsluiting of een gesp,
de horlogebanden van de Horlogebanden Specialist passen op beide types.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!