Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies je kleur stiksel

Bulova model

Prijs

Bulova band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Bulova horloge. Dit zijn géén originele Bulova horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Horlogeband Bulova

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Bulova horloge. Voor een nieuwe Bulova horlogeband ben je bij ons aan het goede adres.

De Horlogebanden Specialist in gespecialiseerd in het in het passend maken van een horlogeband voor horloges uit het hoger segment. Ben je opzoek naar een nieuw bandje voor jouw Bulova horloge? We bieden u een ruim assortiment aan. Onze banden zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit. Wanneer je kiest voor een custom made Bulova horlogeband ben jij de enige met dat bandje!

Exclusieve Bulova horlogeband

Bulova, een Amerikaans luxe horlogemerk, is opgericht in 1875. Een echte klassieker in de horlogewereld. Bulova streeft naar perfectie en constante ontwikkeling. Daar kunnen wij als De Horlogebanden Specialist ons in vinden. Dit valt ook terug te zien in onze Bulova horlogebanden. De Bulvoa band zijn van sterk materiaal en tot op het detail na goed afgewerkt. Het vervangende bandje is niet van echt te onderscheiden.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!