Filter

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Breguet model

Kies originele sluiting

Prijs

Breguet horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Breguet horloge. Dit zijn géén originele Breguet horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Horlogeband Breguet kopen?

Breguet horloges zijn prachtig, en ze verdienen een prachtige horlogeband! De Horlogebanden specialist heeft handgemaakte horlogebanden die exact passen op uw Breguet horloge. Deze hebben de maatvoeringen van het origineel waardoor ook de sluiting weer omgezet kan worden zodat het horloge er weer exact hetzelfde uitziet. Al onze horlogebanden worden nog volgens de oude traditie handgemaakt in Duitsland. Dit ziet u terug in de uitstraling en kwaliteit.

Horlogebandjes passend voor Breguet

Onze horlogebanden voor Breguet horloges zijn exclusief en handgemaakt van het beste leer. Het kan zijn dat u Breguet horloge is voorzien van een vouwsluiting. Alle horlogebanden die op deze pagina staan afgebeeld passen ook op alle type sluitingen.                            

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!