Universele horlogebandjes

Universele horlogebandjes

Er is veel onduidelijkheid over welke horlogebandjes geschikt zijn voor de meeste horloges.  De oplossing is erg simpel aangezien er veel universele horlogebanden zijn.

Bekijk alle universele horlogebandjes!

Een horlogeband past aan uw horloge als deze een recht uiteinde heeft aan de kant waaraan het aan het horloge bevestigd wordt. U hoeft alleen nog maar de maat op te meten en in principe past iedere horlogeband met de juiste maat aan uw horloge.

horlogeband fossil monteren

Universele horlogebandjes bevestigen

Een universeel horlogebandje is normaliter met een bandpen (pushpin) of een vaste (geschroefde) pen aan een horloge gemaakt. De kant waar de pen door de band gaat is meestal recht en kan tussen de ‘oren’ van de kast (de uitsteeksels waartussen de band zit) worden gestoken. Door de pushpinnen tussen de gaatjes van de ‘oren’ te klemmen blijft de horlogeband op zijn plek.  Zie ook onze instructievideo.

Alle horlogebanden bij de Horlogebanden Specialist hebben dit rechte uiteinde en zijn dus geschikt voor uw horloge. U bent dus niet meer gebonden aan het merk van uw horloge. In plaats van een beperkte keuze uit één of twee originele fossil horlogebanden kunt u er nu één kiezen uit tal van mogelijkheden! Bepaal uw maat en bekijk welke band u mooi vindt.

Universele horlogebandjes opmeten

Universele horlogebandjes opmeten

Kies hier uw vevangende horlogebandje!  U kunt u keuze maken uit de verschillende categorieën.

universele horlogebandjes leer

universele horlogebandjes leer

universele horlogebandjes rubber

universele horlogebandjes rubber

universele horlogebandjes metaal

universele horlogebandjes metaal